La revedere, tabără dragă

Cum vă spuneam, ne mutăm! Când am umplut casa cu mărunţişuri şi nu mai avem loc de ele, avem două opţiuni: facem curat şi donăm tot ce nu ne trebuie, ceea ce am încercat şi e prea greu, sau ne mutăm într-un acvariu mai mare, ca regii nisipurilor (sau un pic pe dos).

Ne mutăm aproape de unde stăm acum (putem încă să mergem pe jos la Cristi şi Andreea, deşi durează un pic). Am renunţat la câteva chestii, de exemplu nu mai avem geamuri cât tot peretele, locul de parcare e minuscul (deja am zgâriat maşina), dormitorul e puţin mai mic şi nu mai avem vedere la oraş. În schimb, sunt multe lucruri în plus: avem trei camere, ca dacă mai vin prieteni în vizită, să nu-i mai punem să doarmă în sufragerie pe o saltea gonflabilă. E mai aproape de transportul în comun pentru Daria, care acum are linie de tramvai direct până la şcoală. Avem maşină de spălat vase în bucătărie şi maşină de spălat rufe + uscător în apartament. Dariei îi convine că nu-şi mai spală lucrurile în aceeaşi maşină cu 11 alte familii. Mie-mi convine mai mult faptul că nu mai trebuie să ne stresăm să facem rost de monede de 25 de cenţi.

Avem chiar şi internet pe gratis, din voia proprietarului! O să plătim în continuare abonamentul la DSL, pentru că ce ne oferă ăştia nu e chiar grozav (blochează o grămadă de porturi şi n-aş putea să mai ţin serverul de web la noi în casă). Dar e convenabil ca un fel de „ţeavă de rezervă”. De exemplu, va dura vreo două săptămâni până să ne mutăm abonamentul de DSL la noua adresă şi e convenabil să nu stăm chiar fără internet între timp.

Prin spatele clădirii trece o mică alee, unde avem şi locul de parcare. Avem şi o mică curte în spate. Nu e prea folositoare, dar e drăguţ că avem un gard şi nişte plante şi două scaune de lemn. O să fie loc de un barbecue, totuşi. Mmmm, barbecue.

Uite şi vreo două poze. Restul — pe site!

2 thoughts on “La revedere, tabără dragă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.