Despre fotbal

Un citat care m-a distrat, luat de pe un forum de fotbal intern, referitor la un jucător care s-ar fi trântit pe jos şi cerea roşu pentru adversar:

Uite de-asta clacăm mereu contra echipelor din vest – mentalitatea de cerşetor a jucătorului român, veşnic are ceva de cerut de la arbitru !

http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=1251708&postcount=103

Pe cuvântul meu dacă nu-i aşa! Mă tot uit la fotbal internaţional, mai ales că au venit fazele finale ale competiţiilor UEFA, şi chiar remarcam cu cât calm acceptă jucătorii occidentali unele decizii complet tembele ale arbitrilor.

2 thoughts on “Despre fotbal”

  1. Stii tu vorba aia „poti sa fluturi si-un tramvai”, eu tot cu basescu. Iti place cum il sunteaza incet dar sigur? Si cu timpii de antena din campanie (pe care nu-i are practic), si cu decizia care apartine parlamentului daca nu se prezinta la vot peste 51% din alegatori. Si incet-incet mai gasesc astia cate ceva…

  2. de aia mai avem noi mult pana sa jucam in ligi superioare. chiar ieri am vazut la chelsea – liverpool o intrare la care romanii aruncau cu scune pe teren daca nu dadea rosu arbitrul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.