Flex online

Nu ştiu cât de util e DEX online, dar cu numele stăm bine 🙂 După câteva luni de muncă în reprize şi un sprint de vreo câteva săptămâni la sfârşit, azi am lansat Flex online (sau Dex Flex, că încă nu ne-am decis care nume sună mai puţin a „Pic şi Poc”). Flex online adaugă forme flexionare la DEX online, care e un mare pas înainte (şi fără nici un şut în fund, asta e ceva).

Am scris mai multe chestii tehnice în blogul DEX online, aşa că vă scutesc de detalii. Ideea e că apar tot felul de aplicaţii mişto. De exemplu, când cauţi cuvântul muşte, îşi dă seama că poate proveni de la muscă sau de la a muşca şi prezintă ambele seturi de definiţii.

N-am mai avut de peste un an lansări de proiecte (probabil din cauză că nu mai am nici serviciu, hehe) aşa că lansarea Flex online a fost palpitantă. Teoretic nu avea ce să se întâmple, dar practic nu ştii niciodată cum apeşi pe ceva şi ştergi din greşeală toată baza de date 🙂

Acum merit o vacanţă. Vineri plecăm. Nu vă spunem unde, dar fiţi cu ochii pe noi 😉

3 thoughts on “Flex online”

  1. Salut. Incerc sa creez o comunitate bazata pe Flex (un Flex User Group). Varianta actuala a site-ului este accesibila la http://www.fxcodex.ro . Daca v-ar interesa sa ajutati la cresterea comunitatii, va astept cu un e-mail. URL-ul vostru va aparea la blogroll, iar ca cerinte o sa vreau cel putin o stire/tutorial pe saptamana (putem negocia in functie de timpul pe care il aveti, dimensiunea si calitatea tutorialelor).

    Astept cu interes mesajul vostru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.