Leapșă

Nu prea-mi stă în fire să fac trimiteri la alte bloguri, dar ăsta e mult prea tare. Uitându-mă pe trafic.ro să văd cine mai pune legături către DEX online, am dat peste un post din dece?blog. Cică un magazin virtual românesc, ShopIT, a inventat un serviciu gen wish list, pe care l-a botezat PLM (Produsele din Lista Mea). Acum, nu trebuie să stai toată ziua pe vreun messenger ca să știi că PLM este o prescurtare foarte neinspirată, ea fiind folosită, pe internetul românesc, pentru altceva ușor de ghicit.

Postul de la dece?blog e criminal, râd ca prostul de un sfert de oră. Eu pariez pe ce vreți că inginerul de la ShopIT care a implementat chestia asta s-a prins ce e pe cale să facă. Poate e supărat pe firmă și nu s-a obosit să-i spună șefului ce gafă sunt pe cale să facă?

În rest, știm că suntem datori cu poze și povești din Hawaii, vin și alea, dar a durat ceva să le triem. Săptămâna viitoare, promitem!

3 thoughts on “Leapșă”

  1. Pai daca e asa… sa fac si eu o marturisire. Am facut pentru banca de sub semnul semilunii, la care lucrez, o baza de date si o interfata care sa le administraze POS-urile. Am botezat-o POS Manager, sugestiv, zic eu. La scurt timp au inceput sa curga mail-urile cu cereri pentru diverse update-uri si toate sunau cam asa: „nu pot sa bag leonardo in PM…”, „vezi si tu in PM cate rate are sensiblu”, „sa-mi bagi in PM si mie doua noi extensii”. Mare problema n-ar fi daca majoritatea mail-urilor n-ar avea in cc si managerul care, turc fiind, intelege foarte bine dulcele nostru grai. La scurt timp am primit un mail neoficial prin care mi se cerea alegerea unui nume mai inspirat pentru „aplicatie”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.