Ironie

De curând s-a încheiat IOI 2008, Olimpiada Internaţională de Informatică. Am vrut şi eu să mă duc să văd rezultatele, că am auzit că românii au spart anul ăsta (şi unii din ei sunt din liceul meu). Dar, fază tare, nu le merge siteul. Asta e aşa, cam ca şi cum ar fi organizat China Olimpiada (sportivă) fără stadion. 🙂

În altă ordine de idei, am rezolvat cu filtrul de apă pentru frigider: l-am cumpărat din America. 🙂 În România am mai dat vreo 10 telefoane şi am zis că trebuie să trag linie undeva. Toată lumea mă trimitea la service, iar la service, cele vreo 3 la care am sunat, mi-au zis că n-au. Şi vorbim despre un model de filtru de apă foarte comun, pe care toate frigiderele Electrolux şi White Westinghouse îl folosesc (dacă fac apă şi cuburi, evident). Un filtru care trebuie schimbat la fiecare 6 luni, pentru care nu e nevoie de service, pentru că se scoate şi se bagă la loc prin apăsarea unei clape. Ceva ce ar trebui să găsesc prin orice hipermagazin.

4 thoughts on “Ironie”

  1. Păi filtrul a costat $30, plus $7 poşta până undeva în SUA. De acolo, o altă firmă se ocupă de expedierea peste ocean, şi aia mai costă câţiva dolari.

  2. Doar cativa dolari te costa transportul din SUA pana in Romania? Vrei sa zici vreo 50 mai degraba. Eu am vrut sa-mi comand o tastatura si mi-au zis ca ma costa ~45 de dolari.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.