Ca muştele

România a avut 5 echipe în Cupa UEFA anul ăsta. Bilanţul după turul I (tur-retur): 10 meciuri jucate, 0 victorii, 5 egaluri, 5 înfrângeri, 3 goluri marcate, 9 primite, 5 puncte din 30 posibile. Zero echipe calificate mai departe. Pffffffft.

De la Unirea, Vaslui şi Poli nu se aştepta nimeni la prea mult, dar culmea e că au făcut o figură mai frumoasă decât Dinamo şi Rapid, care sunt în picaj.

E bine totuşi că am avut anul ăsta 7 echipe care au scos capul în Europa. Altfel n-ai cum să începi decât de jos. Mai avem şi la anul acelaşi număr generos, după care probabil vom reveni la 4-5.

1 thought on “Ca muştele”

  1. Anu’ asta, cel putin pina acum, CFR pare sa fie cea mai breaza echipa romaneasca in competitiile europene inter-cluburi. A reusit sa ramina neinvinsa in primele doua meciuri din Champions League (cu AS Roma si Chelsea). Daca o tine tot asa, o sa ajunga surpriza anului. Pacat ca l-au dat afara pe Andone si ca au asa putini jucatori romani in echipa…

    Cit despre restul echipelor romanesti… se pare ca mai tre’ sa se-antreneze nitel :-). Vaslui si Urziceni au fost surprize placute, totusi. Dinamo si Rapid – ne-placute. Iar Timisoara (care nu mai e Poli ci FC), hmm… nici nu stiu unde s-o-ncadrez.

    De notat insa ca faptul ca anul acesta si cel viitor avem sapte echipe in competitiile europene se datoreaza performantelor Stelei si Rapidului din urma cu doi-trei ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *