A reveni înseamnă a învia puțin

Ne repatriem pe 26 august! (Daria pe 28, că mai sunt niște expoziții de văzut prin New York) Dincolo de bucuria revenirii, repatrierea presupune o mulțime de griji banale. Practic trebuie să împărțim toate obiectele din casă, de la ace până la mobilă, în căprării pentru aruncat, pentru trimis în România, pentru vândut pe Craigslist și pentru donat. La noi în casă deja e șantier și de-abia am intrat serios în febra mutării. După care vor începe vizitele, pentru că proprietarul va vrea să arate apartamentul pentru reînchiriere, și vor începe telefoanele de la toți cei interesați să cumpere câte ceva. Dar încercăm și să ne bucurăm de ultimele săptămâni în San Francisco (adică să le bem cu toate ocaziile). Și așteptăm să vă vedem mai des pe cei din România!

14 thoughts on “A reveni înseamnă a învia puțin”

 1. Eu nu ca Raluca. Eu intreb: de ce apare postarea datata 31 iulie daca ea a aparut pe blog pe 6 aug (chiar 7)?
  mama (cine putea sa intrebe asa ceva…)

 2. Raluca și Alin: Dap! 😛

  Mama: Bănuiesc că din cauză că am început să lucrez la postul ăsta pe 31 iulie. Naștere grea pentru un paragraf. 🙂 Am corectat de mână.

 3. Eu mă străduiesc să ajung pe coasta aia și voi tocmai plecați? 😛 Iar 26 august e așa aproape că sigur nu o să am ocazia unei întâlniri de ‘Drum bun’. Cei drept, a fost nice că am prins-o pe cealaltă. Era 1999? Exact 10 ani? 😀

 4. Sună plauzibil Răzvane 🙂 Drum bun, bine-ai venit… e așa mică lumea asta, că e ca și cum m-aș fi dus doar până la pâine. Nu mi se pare deosebit c-am fost plecat 10 ani, mi se pare frustrant că au trecut 10 ani. 🙂

 5. Nu mai am legătură cu Google de vreo 3 ani, deși îmi place să mă duc uneori să mănânc la ei de prânz. 🙂 Dar n-am nici o idee ce se mai aude cu Google București.

 6. vestea proasta e ca criza economica s-ar adanci, vestea buna e ca s-au ieftinit mult taxiurile 🙂

  in concluzie, sa aveti haine groase si mult marunt 🙂

 7. Apropo de „partir c est mourir un peu”… am fost recent sa iau un cazier din Constanta. Am nume unguresc 100%. Se uita politaiul la mine cam ciudat si m-am prins de ce. Zic ca sint nascut in Dobrogea.
  El zimbind: Pacat, ai fi avut o sansa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.