Jos pălăria, Bergodi

Mi-a mers la inimă faza din vestiarul Stelei de aseară. 🙂 Conform ProSport:

Izbind ușa de perete, Becali a intrat val-vârtej în vestiar și a început să-și înjure jucătorii. Totul se petrecea în fața unui Bergodi siderat care tocmai încerca să le explice fotbaliștilor tactica pentru a doua repriză. Italianul și-a revenit relativ repede și l-a înfruntat pe patron. L-a luat de braț și l-a scos din vestiar. Furios, Becali l-a amenințat cu demiterea: „Cristiano, o să-ți pară rău! Nu ești singurul antrenor din România. Poți să-ți faci bagajele să pleci!”.

Cât despre demiterea lui Bergodi de la Steaua… mă întreb dacă cineva i-a spus vreodată lui Becali „ești un prost făcut grămadă și nu te pricepi la fotbal nici cât negru sub unghie”. Sunt convins că mulți din anturajul lui cred asta, dar nu deschid gura pentru că au un loc călduț pe lângă el. Mi-e milă de un om care-și trăiește viața furându-și căciula singur, înconjurat de pupincuriști. Nu știu cum e, dar nu cred că are cum să fie o viață cu prea multă substanță.

Iar în legătură cu numirea lui Mihai Stoichiță la Steaua, iată ce bijuterii de declarații a scos Onlinesport la iveală. De-asta îmi place ziarul ăsta, pentru că la capitolul opinie este fenomenal.

4 thoughts on “Jos pălăria, Bergodi”

 1. Da frate, nu stiu ce sa mai zic. Sincer Becali asta nu cred ca are intentii rele per se, adica nu e machiavelic sau ceva de genu’. Insa are 2 mari probleme, dupa mine:
  – e „big baby”, trebuie sa stai dupa el, sa-i canti in struna, sa-l lasi sa se dea in spectacol, etc. Traieste foarte mult din dramatizare, ii place sa fie vazut tipand, injurand, facand show.
  – nu are habar de delegare. Nu stie sa lase oamenii in pace, sa dea task-uri si deadline-uri realiste; nu stie sa fie manager adica. „Bai Bergodi, uite am stabilit de comun acord ca ai buget de 5 milioane, ai timp de 1 sezon, si ai sarcina de a lua locul 1 sau 2, si LC sau UEFA. „Intermediary milestones” sunt X, Y si Z. Acu’ gata, bafta, daca lucrurile nu par sa stea on track, ma suni la palat; intre timp ma duc sa le fac o aroganta zdrentelor alora, salut.”

  Pacat… Bergodi, dupa Protasov si poate Zenga, era antrenor tare bun.

  – Bogdan

 2. Exact la asta mă gândeam și eu Bogdane, cum naiba or judeca oamenii ăștia. Că am dat și eu bani altora cu scopul să-mi fie înmulțiți, dar ideea tocmai asta e, ca eu să nu mă ocup, să vin doar la sfârșit și să plătesc cât ne-am înțeles. Dar Becali are ceva din „conducătorul iubit”, el se vrea neapărat academician-doctor-inginer și priceput la toate. Deh, cadrează bine cu impresia românului că nu trebuie neapărat să-ți rupi coatele 18 ani pe băncile școlii ca să fii bun la ceva.

 3. Mie chiar imi pare rau… ca sunt stelist, si desi „iubirea pentru Steaua” (pun ghilimele ca sa nu sune prea dramatic) a scazut un pic de cand cu Becali, problema cu schimbatul antrenorilor e destul de grava si mai ales e pe un trend ascendent. Tot din Onlinesport, care e chiar meserias: 7 antrenori in ultimii 2 ani.

  Off-topic, dar cumva tangential legat de Becali, un clip al lui Mircea Badea faimos la vremea lui aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.