Ponta, vai de capul tău de laș prăpădit

Ponta continuă să insiste că el nu participă la dezbateri în turul 1. Argumentul lui este că n-are cu cine să discute în turul 1.

Hai să-mi fac datoria de a traduce asta, deși sper că e clar pentru oricine are minte. Ponta este un laș. Ponta știe că este un om slab, care nu poate depăși limitele discursului pregătit de cei care îl controlează, și știe că într-o dezbatere liberă Macovei sau Iohannis l-ar desființa. L-ar pulveriza. L-ar face să-și înghită limba în fața a milioane de oameni. L-ar face să plece plângând din studio. Ponta ține cu dinții de cele 40% și evită dezbaterile pentru că ar scădea sub 30% și ar fi terminat ca om politic.

Băi Ponta, în politică nu e ca în World Wide Wrestling. Doar acolo prostimea mai crede că „nene, s-au bătut ăia mici între ei și unul singur, ăla mai tare dintre ei, a ajuns să se bată cu șeful ăl mare”. Treci la dezbateri! Aici nu mai este vorba de competență politică sau de conservarea unui procentaj. Este vorba că împăratul e în pielea goală și asta se vede de la o poștă. Lașule.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *