Nu ştiu cât de util e DEX online, dar cu numele stăm bine După câteva luni de muncă în reprize şi un sprint de vreo câteva săptămâni la sfârşit, azi am lansat Flex online (sau Dex Flex, că încă nu ne-am decis care nume sună mai puţin a „Pic şi Poc”). Flex online adaugă forme flexionare la DEX online, care e un mare pas înainte (şi fără nici un şut în fund, asta e ceva).
Am scris mai multe chestii tehnice în blogul DEX online, aşa că vă scutesc de detalii. Ideea e că apar tot felul de aplicaţii mişto. De exemplu, când cauţi cuvântul muşte, îşi dă seama că poate proveni de la muscă sau de la a muşca şi prezintă ambele seturi de definiţii.
N-am mai avut de peste un an lansări de proiecte (probabil din cauză că nu mai am nici serviciu, hehe) aşa că lansarea Flex online a fost palpitantă. Teoretic nu avea ce să se întâmple, dar practic nu ştii niciodată cum apeşi pe ceva şi ştergi din greşeală toată baza de date
Acum merit o vacanţă. Vineri plecăm. Nu vă spunem unde, dar fiţi cu ochii pe noi
Daca nu exista Dex online trebuia – aveai datoria! – sa-l creezi. Cam atat de util e!![😉](https://s.w.org/images/core/emoji/15.0.3/svg/1f609.svg)
Cei circa 15-20k de unici pe zi, care vin sa se uite la „poze” apreciaza utilitatea, fara indoiala. Asa ca, multumim!
Salut. Incerc sa creez o comunitate bazata pe Flex (un Flex User Group). Varianta actuala a site-ului este accesibila la http://www.fxcodex.ro . Daca v-ar interesa sa ajutati la cresterea comunitatii, va astept cu un e-mail. URL-ul vostru va aparea la blogroll, iar ca cerinte o sa vreau cel putin o stire/tutorial pe saptamana (putem negocia in functie de timpul pe care il aveti, dimensiunea si calitatea tutorialelor).
Astept cu interes mesajul vostru.