Thirteen channels of shit

Astea-s cuvintele dintr-o melodie de Pink Floyd. Care-i legătura? Păi, ne-am instalat şi noi DirecTV, televiziune prin satelit. Mă săturasem de mult de Comcast (prin care am avut cablu până acum) pentru că au servicii de cacao şi pentru că cresc preţul cu câţiva dolari, din când în când, fără nici o explicaţie.

Aşa că ne-am instalat antenă şi am luat şi un pachet TV cu mai multe canale. Vorba lui Cristi, dacă vreau să mă uit un sfert de oră la TV, să ştiu că am sigur ceva la care să mă uit, nu doar canale cu reclame 3 minute din 10. Mai ales, ne-am pus Setanta, care este un fel de Diamantul Coroanei în materie de canale TV, costă el singur $13/lună, dar dau foarte mult fotbal european (inclusiv calificările Euro 2008 şi meciuri din Liga Campionilor). Azi de exemplu m-am uitat printre picături la Franţa-Italia şi Irlanda de Nord – Spania. Evident că am pierdut toate golurile…

„Ca calitate” deocamdată nu-s prea încântat. Avem unele canale HD, care se văd bine, dar multe din cele normale se văd topit. Cred că instalatorul care a venit nu s-a ostenit prea tare să potrivească antena. Dar nu-i nimic, îl mai chemăm…

Acum să vedem cine are dreptate, eu sau Daria! Daria spune că o să ne uităm mult mai mult la televizor, dar eu zic că o să ne uităm mai puţin, pentru că nu mai trebuie să suportăm reclamele. Deocamdată Daria câştigă la scor, dar de-abia îl avem de o zi şi trebuia să văd cum merge, nu?

2 thoughts on “Thirteen channels of shit”

  1. Deci vin la tine să văd meciuri! Că tot mi s-au buşit mie românii (un membru al familiei a ascultat la indianca cîrîitoare de la customer service care i-a spus sa dea „reset to factory settings”).

    Dacă se vede topit nu e de la instalare. Asa e stream-ul. E digital, aşa ca ori se vede ori nu se vede, nu poate să se vadă parţial. Codează ca porcii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *