Pa, Londra

Nicio ocazie de a folosi Internetul nu trebuie risipită. 🙂 Așa că profit de lounge-ul din aeroport ca să-mi admir pozele. Azi ploua mocănește și enervant când m-am trezit, dar când am ieșit din cameră (cu noaptea-n cap, pe la 11) a stat ploaia ca prin minune. Așa încât am putut să mă plimb prin St. James’s Park și prin Mayfair și mi-au ieșit multe poze drăguțe. De mâine cică se face soare, așa, ca să mă enerveze pe mine.









12 thoughts on “Pa, Londra”

  1. Cred ca nu mai merita sa dai interviuri. M-am apucat sa citesc comentariile si ma enervam din ce in ce mai tare (desi eram avizata ca exista multe rautati si aberatii). Mergi tu pe drumul tau si oricum, nu mai lasa rautati fara raspuns, caci „ciocu’ mic” nu e intotdeauna calea cea mai recomandata. La comentat suntem toti buni, la dat sfaturi la fel. Cu munca e mai greu insa. mama

  2. Ce sfaturi frumoase iti da mama !
    subscriu cu totul , asa ca nu m-am putut abtine nici eu sa „las ciocu’ mic !” Te invit deci sa-mi vezi si comentariile mele caci bine zice dansa :’La comentarii ne pricepem cu totii, cu munca e mai greu…”
    Capul sus si multa bafta ! vlad

  3. Esti dragut dar nu trebuie sa-mi multumesti pentru ca pur si simplu am spus doar ce cred cu tarie ! Stii ca altadata te-am mustrat si eu putin . Mi se pare ciudat ca a trebuit sa dai cautare cand acum dupa ce m-am incins mesajele mele sunt cap de afis ! Chiar primele doua ! Cred ca te referi numai la raspunsul dat unuia care ma enervase anterior .S-auzim numai de bine !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *