"Bar de stridii"

Joi ne-am dus la o expoziţie de fotografie pe care a vrut Daria să o vadă. A fost mişto, era unul Weegee care cică a fost fotograf de ziar şi fotografia tot felul de personalităţi, accidente, crime, inculpaţi etc. Mai erau şi nişte poze făcute de unul (sau una?) Atta Kim, care erau realizate prin diverse tehnici de suprapunere şi expuneri foarte lungi (unele de peste 24 de ore).

După-masă a cam plouat, dar a fost tot răul spre bine. Ne-am dus la Empire State Building şi nu era prea coadă, am stat doar vreo 20 de minute până să urcăm. A fost haios, am făcut o grămadă de poze de sus şi au ieşit interesante pentru că era un pic ceaţă. Am luat şi ghiduri audio, care erau făcute de o voce de New Yorkez tipic, ceva gen Joe Pesci prin filmele cu mafioţi.

După care seara am fost la „oyster bar”, unde eu n-am mâncat stridii, pentru că mi se par prea băloase. Am mâncat însă hering, creveţi şi… fâţe! Şi au fost nemaipomenite. Întotdeauna m-am întrebat de ce peştii mari trebuie curăţaţi, iar fâţele le putem mânca cu tot cu stomac intestine şi ce mai au ele pe dinăuntru. Dar am putut!

1 thought on “"Bar de stridii"”

  1. Va distrati care va sa zica. Frumos va sade… 🙂

    Si na, ca sa nu ma las mai prejos, mi-am tras si eu blog. Ba ca sa arat ca sint si mai smechera, mi-am tras doua, unul in engleza si altul in romana. Sic!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.