Casnic (sau "hotelnic")

Azi am stat dimineaţa la hotel, că n-am mai avut răbdare să ies. Daria s-a dus să vadă două galerii de fotografie. Eu am răspuns la poşta pentru DEX online, că iar se adunaseră câteva zeci de mesaje. Plus că mi-au găsit un bug de securitate foarte nasol, puteau să compună un URL cu care să vadă orice fişier de pe server. Încă un motiv pentru care trebuie să-mi iau găzduire pentru DEX online. Dacă sparg dicţionarul n-au mare lucru de furat, oricum totul e free software. Dar scrisorile de la admiratoare, alea-s numai pentru ochii mei!

După-masă am fost să vedem trei zgârie-nori pe dinafară: Flatiron Building, Chrysler Building şi Rockefeller Center. Era însă cam neplăcut, pentru că începuse înghesuiala de după-masă. După care, seara ne-au invitat Tavi şi Magda pe la ei (ei stau în New Jersey). Bine am făcut că ne-am dus, că gătesc bine! Mergeam cu trenul către ei şi îmi aminteam cum mergeam eu acum 7 ani să-i vizitez pe Cristi şi Andreea la Rutgers. A fost emoţionant cu trenul, ce mai!

Îmi pare bine că am văzut „The Big Apple”, cum îi zic New Yorkezii New Yorkului, dar îmi pare şi mai bine că am apucat să ne vedem cu aşa multă lume de vază. Mâine o luăm înapoi, că ne-aşteaptă căsuţa noastră. Şi billurile, şi dentiştii, şi şcoala, şi munca la DEX online, şi tone de spam, şi zeci de mailuri la care n-am răspuns zilele astea, şi şase ore pe avion, şi împachetat/despachetat… Dar ce contează, important e că nu mă aşteaptă serviciul!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *