PSD-ul este ticălos

Și când spun ticălos, mă refer la faptul că vine cu sofisme ca să păcălească acea parte din electorat care poate nu stă așa de bine cu matematica. Iar exploatarea prostimii se numește, de mii de ani încoace, ticăloșie. Un exemplu, văzut la (pardon) Antena 3, este un domn cu mustață de la PSD care se revoltă că, vezi doamne, în unele secții din Spania a votat un om la 20 de secunde. Înșelătoria, pe care eu sunt convins că PSD-ul o înțelege foarte bine, este că, deși un om nu poate vota în 20 de secunde, totuși 6 oameni pot vota în 120 de secunde. Tot ce îți trebuie sunt 6 oameni care să-i servească în paralel pe alegători, 6 pixuri și probabil vreo 2-3 ștampile și 2-3 cabine. Se numește paralelizare sau pipelining, nu vă faceți că nu știți.

Am o milă adâncă pentru un om care se scoală de dimineața cu gândul că trebuie să-i mintă pe cei mai proști decât el.

6 thoughts on “PSD-ul este ticălos”

  1. De ce vorbesti numai despre PSD ca e ticalos?
    Te intreaba un om care se considera „de stanga”, dar care voteaza, de obicei, PNL-ul.

  2. Asta ar fi chiar tare, să facem și politica „politically correct”. Trebuie neapărat să spun ceva rău despre fiecare din părți? Dar acum, dacă mă întrebi, sigur că are și PDL-ul bubele lui, le are și Băsescu pe ale lui, dar parcă nu-s așa de abjecte.

  3. Eu cred ca nu prea are rost sa te consumi prea mult din cauza asta… :d

    Nu te cunosc personal, dar iti citesc blogul si am citit si interviul de pe Infoarena. As fi curios, un om de nivelul tau ce face in Romania? Adica dupa 10 ani in Statele Unite (si nu oriunde: MIT, Google), cum de te-ai intors in Romania? Sper ca nu te deranjeaza intrebarile mele, dar chiar ar fi interesant un articol pe blog despre acest subiect.

  4. Relax…
    I bet you have better things to do.

    Well, a fi in stare sa scoti in evidenta lucrurile rele de ambele parti nu inseamna „politically correct” in opinia mea.

    A fi in stare sa scoti in evidenta lucrurile bune si rele pentru toate cele n tabere demonstreaza ca stii sa faci o analiza/comparatie a celor n tabere, iar concluziile pe care le vei trage vor prezenta impact mai mare decat acum si se vor raspandi mai usor.

  5. Ma asociez si eu parerii lui Victor.
    In acelasi timp am toata increderea ca numai oameni cu structura morala, capacitatea intelectuala si dorinta de implicare in viata cetatii de talia lui Catalin pot crea o directie noua in politica romaneasca.Este evident ca a venit momentul sa se adune cel putin un „detasament” de 50 de Catalini care pot salva efectiv Romania.
    Este doar o chestiune de organizare.
    Altfel ramanem niste babe barfitoare care stau la poarta si critica „mandrele” care trec pe ulita satului.
    Si” mandrele” noastre din politica ne-au demonstrat deja cu prisosinta ca sunt o apa si-un pamant indiferent de numele bordelului in care isi practica cea mai veche meserie.
    Cataline, cu toata simpatia imi permit sa-ti recomand a cauta urgent daca se poate 2 bilete pt maine seara la Ateneu .S-auzim numai de bine !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *